fbpx

Tarieven

Wil je begeleiding bij het afvallen of een voedingsadvies? Dit zijn de tarieven voor 2023.

Gratis en vrijblijvend (telefonisch) kennismakinggesprek. 

Ben je benieuwd of de persoonlijke begeleiding iets voor je is, maak dan nu een afspraak. We kijken dan samen  wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Persoonlijk begeleidingstraject 

  • Intakegesprek van ca. 1 uur 
  • Voedingsdagboek bijhouden
  • Voedingsanalyse aan de hand van het voedingsdagboek
  • Uitgebreid voedingsadvies van ca 1 uur
  • 7 x een consult van 20-30 minuten

Totale investering € 345,-

Indien nodig kan dit traject worden verlengd met een aantal losse consulten
(zie voor uitgebreide beschrijving werkwijze)

Vervolgconsult  20-30 minuten   € 34,50

Uitgebreid Voedingsadvies: 
Voedingsanalyse en uitgebreid persoonlijk voedingsadvies van circa een uur
€ 125,-

 

Gezonde Leefstijl ondersteuning op kantoor of bij uw bedrijf
Gezonde werknemers hebben een flink lager ziekteverzuim dan minder gezonde werknemers. De verantwoordelijkheid ligt natuurlijk in eerste instantie bij de werknemer zelf, maar als werkgever kunt u wel ondersteuning bieden.

Wilt u als bedrijf investeren in de gezondheid van uw werknemers? Dit kan op verschillende manieren. Ik kan uw werknemers begeleiden naar een gezonde leef- en eetstijl door bijvoorbeeld een spreekuur waarin ik ze een uitgebreid persoonlijk (Voedings)advies geef. Een ander mogelijkheid is door middel van een workshop. De informatie geeft uw werknemers inzicht en handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en stappen te zetten naar een gezondere leefstijl.
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op over de verschillende mogelijkheden en kosten. 

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten. Daardoor is het mogelijk dat de consulten, afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering, (voor een deel) worden vergoed.
Je kunt bij mij zonder verwijzing van je huisarts terecht. En ook zonder verwijzing van je huisarts krijg je afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering een gedeelte van de consulten vergoed. 

Kijk voor meer informatie op www.gewichtsconsulenten.nl  of jouw verzekeraar ook een financiële bijdrage levert aan de verbetering van je gezondheid.

Algemene voorwaarden

BGN LOGO