fbpx

Referenties

In maart kwam het besef dat ik heel graag gewicht kwijt wilde raken, maar ja hoe.

Ik kwam de advertentie van Manon op Facebook tegen en stuurde een bericht, want ik wilde niet gaan dieeten. Een dieet hou je toch niet vol was mijn ervaring.

ik ben half april begonnen en vandaag (4,5 maand later) ben ik voor de laatste keer bij Manon geweest en ik ben 14,4 kilo lichter en ruim 12 cm in mijn taille dunner. Zit nu op een gezond bmi. Veel mensen zeggen jeetje hoe heb je het voor elkaar gekregen?

Ik kan dan alleen maar zeggen dat het eigenlijk niet zo moeilijk is. Maar dat kan ik alleen maar zeggen door de hulp en het inzicht dat Manon mij gegeven heeft. Gezond eten, bewuste keuzes maken en zeker niet dieeten. Ik ben zo blij dat ik nu weer grip heb op mijn eetpatroon en op hoe mijn lijf er weer uit ziet. 

Heeeel blij en ben Manon dankbaar voor de zeer fijne begeleiding. Ik zeg voor iedereen die twijfels heeft, gewoon doen.

Marina van der Panne (07/09/2022)

 

Vanaf jongste af aan met gewicht bezig. (nu denk ik wel eens waar zeurde ik 30 jaar geleden over 🤗) Steeds korte periodes aan het lijnen. Maandag begin ik weer! (Herkenbaar?) Een vriendin van me liep bij een voedingsbegeleider en viel lekker af. Ik wilde hier nooit zo aan. Het kost geld en ik moet het zelf kunnen! (Vast ook herkenbaar)
 
Op een dag kwam het Facebook berichtje van Manon langs en drukte ik (in vlaag van verstandsverbijstering 😜) op de knop; meer info en vulde mijn gegevens in. De volgende dag werd ik al door Manon gebeld en dacht; oh help nu moet ik. 😄 Ik heb zelfs de vraag gesteld of er wel eens iemand was bij wie het niet gelukt was om af te vallen. (Bang dat ik de eerste zou zijn 🤗)
 
Inmiddels 4 maanden verder en bijna 10 kilo kwijt! Als je dus twijfelt… doen!
*Je krijgt goede tips.
*Manon is fijn om mee te praten.
*Goede stok achter de deur.
* verzekering vergoed een deel.
 
Saskia Gentenaar (20/07/22)

In maart van 2021 zag de advertentie van Manon staan op Facebook: nooit meer op dieet. Deze tekst sprak mij enorm aan. Ik heb in mijn leven al zoveel diëten geprobeerd, veelal met restricties bijv geen koolhydraten, of juist wel koolhydraten, wel vetten maar dan weer geen tot weinig fruit. Terwijl ik een alleseter ben. Dat bracht mij veel verwarring, ook wat de portie grootte betrof. Ik wist eigenlijk niet meer hoeveel en wat voor een voeding een vrouw van mijn lengte en leeftijd nodig heeft om op gewicht te blijven of te verliezen. Hoog tijd voor begeleiding op weg naar minder kilo’s. Begeleiding van Manon, die mij kennis liet maken met de website van het Voedingscentrum, bracht voor mij de uitkomst. Door op te schrijven wat je eet en hoeveel, snapte ik als snel waarom afvallen niet lukte: van alles at ik wel gezond maar wel te veel. Door wekelijks een gesprek te hebben, bleef ik gemotiveerd en Manon weet precies wat de valkuilen zijn. Het afgelopen jaar was voor mij een rollercoaster, vooral in emotioneel opzicht, ook daar heeft Manon oog voor. Gewicht verliezen heeft een sociaal en emotionele aanpak nodig, door haar bleef ik gemotiveerd.

Lieve Manon mede door jou begeleiding ben ik inmiddels 10 kg lichter, ik weet ik ben er nog lang niet maar ik heb nu genoeg handvatten binnen bereik om mijn doel te halen. Het was mij een waar genoegen je te leren kennen. En mocht ik in de toekomst toch weer wat begeleiding nodig hebben, weet ik je te vinden. (06-01-2022)

Lilian Lazet

Na allerlei diëten te hebben geprobeerd heeft Manon mij laten zien dat je kunt afvallen zonder te lijnen. Door haar enthousiasme en duidelijke uitleg over de schijf van vijf en welke voedingsstoffen je nodig hebt en soms beter niet kunt nemen is het niet moeilijk om af te vallen en op gewicht te blijven. Het is gewoon een kwestie van een andere leefstijl met kleine aanpassingen in je eetgedrag. En het betekent zeker niet dat je nooit meer iets lekkers kunt nemen, juist wel zonder je schuldig te voelen. Inmiddels ben ik bijna op mijn streefgewicht dankzij de positieve coachende gesprekken met Manon, dank je wel hiervoor! (31-03-2021) Nicole

“In september zag ik een advertentie van Manon voorbijkomen, de woorden nooit meer jojoën triggerde mij enorm. Dus besloot ik contact op te nemen, een hele goede beslissing achteraf. Manon biedt een luisterd oor en heeft me van heel veel adviezen voorzien. Het belangrijkste voor mij is dat ik nu weet wat de oorzaak van mijn overeten is. En ja ik val af, ik ben er nog niet, maar ben super gemotiveerd en voel me goed! Ik heb geen honger en ik sport weer. En wat mindset betreft: Love yourself enough to live a healthy lifestyle!!!  Dank je wel, Manon”  (25-11-20)

Irena

“In het doolhof van alle diëten, superfoods, koolhydraatarm was ik het even helemaal kwijt. Fijne gesprekken gehad met Manon en terug naar de basis. En -> het werkt! Die paar kilo’s van het veel thuis zijn afgelopen periode zijn eraf! En ga ik proberen eraf te houden. Goede keuzes maken en ik zie dat het werkt, zonder hongergevoel”. (12-10-2020)

Tanja

“Door de motiverende gesprekken en zinvolle raadgevingen van Manon, ben ik zonder moeite weer keurig en lekker in het gareel aan het eten. Resultaat 5,5 kg mindere en met volle moed door naar de 10 kg”. (10-11-2020)

Ellen

“Dankzij de fijne hulp van Manon heb ik geleerd hoe je door de juiste keuzes te maken de balans kan vinden tussen lekker en verantwoordelijk eten! De juiste stappen en coaching hebben ervoor gezorgd dat ik van een tiener met zwaar overgewicht veranderd ben in een gezonde man”. 

Niels

“Ik zat met veel vragen en wist nooit wat precies te doen. De coach was heel duidelijk en verhelderend voor mij. Ik kan meteen aan de slag met mijn makkelijke tips en uitleg. Overgang en overgewicht en opvliegers ! Voor diegene die ook altijd twijfelt..Gewoon een keer langsgaan voor een goed gesprek..” (7-10-2020)

Diana